مقالات تجهیزات گرمایشی

انواع جنس رادیاتور شوفاژ

انواع جنس رادیاتور شوفاژ 1

رادیاتور شوفاژ چیست ؟

رادیاتور ها جزو تجهیزات گرماشی ساخته شده برای تبادل حرارت با محیط هستند. رادیاتور ها عموما از جنس فلزاتی که رسانای خوب گرما هستند ساخته می شوند و میتوانند دمای مایع داخلی خود را که توسط موتورخانه یا پکیج گرم شده به محیط منتقل کنند.

انواع مختلفی از رادیاتور ها با کاربرد های متفاوت و همچنین جنس های مختلف ساخته شده است که در این مقاله میخواهیم انواع آنها را به شما معرفی کنیم.

با توجه به گسترش روز افزون استفاده از تجهیزات گرمایشی مانند پکیج ها، رادیاتور ها نیز جزو پرفروشترین قطعات گرمایشی هستند و همین امر باعث شده که تنوع طراحی ظاهری و ساخت آنها مورد توجه قرار گیرد.

انواع جنس رادیاتور ها

رادیاتور ها با توجه به نوع مصرف، محل مورد استفاده و اهمیت زیبایی یا کاربرد از جنس های متنوعی ساخته می شوند. به صورت کلی در حال حاضر رادیاتور های شوفاژ موجود در بازار از جنس های زیر هستند :

رادیاتور فولادی

رادیاتور های فولادی از قدیمیترین نوع رادیاتور ها به حساب می آیند که احتمالا شما نیز تصویر ذهنی از آنها دارید. رادیاتور های فولادی از ورق های فولاد مقاوم به ضخامت 1.25 میلی متر ساختی و با فرایند پرس و فرم دهی و جوشکاری ساخته می شوند. این رادیاتور ها بسیار مقاوم در برابر ضربه و همچنین در برابر زنگ زدگی و خودگی هستند و همچنین با یک لایه رنگ پوشش داده می شوند تا از ظاهر بهتری داشته باشند و سطح خارجی آنها نیز از زنگ زدگی به دلیل بخار آب و … محفوظ بماند. تنها اشکال رادیاتور های فولادی ظاهر خشن آنهاست.

رادیاتور آلومینیومی

رادیاتور های آلومینیومی یکی از پرکاربردترین انواع رادیاتور ها هستند. این نوع رادیاتور ها در انواع ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری کاربرد دارند.

رادیاتور های آلومینیومی از اتصال چندین پره انتقال دهنده حرارت ساخته می شوند و شما میتوانید با توجه به نیاز محیط تعداد پره های رادیانور را تغییر دهید. هر چه تعداد پره ها بیشتر باشد رادیاتور گرمای بیشتری را به محیط انتقال می دهد.

از مزایای رادیاتور های آلومینیومی می توان به قیمت مناسب، انتقال حرارت خوب و قابلیت افزایش یا کاهش تعداد پره ها اشاره کرد.

رادیاتور آلومینیومی

رادیاتور استیل

رادیاتور های استیل امروزه یکی از پرطرفدارترین انواع رادیاتور ها هستند، اسیل به راحتی قابلیت شکل پذیری و انعطاف پذیری دارد، استیل زنگ نمیزند و قابلیت انتقال حرارتی خوبی دارد. رادیاتور های استیل طراحی ظاهری زیبایی دارند که همین موضوع باعث شده تا به عنوان رادیاتور های تزئینی و دکوراتیو در منازل استفاده شوند. رادیاتور های استیل در طرح ها و اندازه های مختلف تولید می شوند.

رادیاتور استیل

رادیاتور مسی

مس یکی از بهترین انتقال دهنده های حرارت است به همین دلیل استفاده از مس برای تولید رادیاتور میتواند بازدهی سیستم گرمایشی را به طور چشم گیری افزایش دهد. همچنین با توجه به قابلیت چکش خواری مس میتوان رادیاتور های مسی را به شکل تابلو های دکوراتیو تولید کرد.

رادیاتور مسی

رادیاتور چدنی

رادیاتور های چدنی به صورت فرایند ریخته گری تولید می شوند. آنها از نظر ظاهری بسیار شبیه به رادیاتور های فولادی هستند اما به دلیل استفاده از چدن مقاومت بیشتری در برابر زنگ زدگی و خوردگی دارند. همچنین چدن خاصیت حفظ دما برای مدت طولانی تری را دارد که میتواند در انتقال حرارت موثر باشد. با توجه به مقاوت بالای رادیاتور های چدنی، معمولا از آنها برای گرم کردن محیط حمام استفاده می شوند. از معایب رادیاتور های چدنی این است که رادیاتور های چدنی سنگین و شکننده هستند و نباید به آنها ضربه زد.

رادیاتور چدنی

رادیاتور شیشه‌ای یا رادیاتور آینه‌ای

رادیاتور های شیشه ای یا آینه ای از جدیدترین و مدرن ترین انواع رادیاتور ها به حساب می آیند. از این رادیاتور ها می توان به عنوان یک المان زیبایی و دکوراتیو در خانه یا اتاق استفاده کرد.

طیف وسیع طرح و رنگ رادیاتور های شیشه ای به شما این امکان را می دهد که طرح یا نقاشی روی آن را مطاب با سلیقه خود و دکوراسیون اتاق انتخاب کنید.

همچنین رادیانور های آینه ای میتوانند جای یک آینه بزرگ و شیک روی دیوار شما را پر کنند و به این صورت با یک تیر دو هدف بزنید.

رادیاتور های شیشه ای و آینه ای در انواع اندازه ها و شکل ها تولید می شوند و حتی میتوانید درخواست تولید سفارشی با طرح و اندازه مورد نظر خود را داشته باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها